Despre noi

Soft Expert este o companie cu capital integral românesc în plină ascensiune având ca principal obiectiv furnizarea de soluţii de software economic care să răspundă nevoilor clienţilor noştri. Calitatea, siguranţa, flexibilitatea, accesibilitatea şi mai ales uşurinţa în folosire fac din produsele noastre soluţiile ideale pentru satisfacerea deplină a cerinţelor existente pe piaţă.

Numărul din ce în ce mai mare al firmelor care au ales să implementeze soluţiile Soft Expert dovedeşte capacitatea noastră de a ţinti un loc fruntaş pe piaţa dezvoltatorilor de software din România. Ne bazăm atât pe experienţa şi profesionalismul echipei noastre, cât şi pe o strategie orientată către dezvoltarea de software accesibil şi foarte uşor de folosit, însă fără a micşora nivelul calităţii, performanţei şi complexităţii acestuia.

Experinţa ne arată că timpul de folosire a unei aplicaţii trebuie să fie cât mai scurt, de aceea prin soluţiile noastre încercăm să uşurăm şi să dinamizăm activitatea clientului. Totodată avem certitudinea că aplicaţiile dezvoltate de noi se apropie cel mai mult de conceptul „One-Click-Away”.

Soluţiile Soft Expert se adresează întreprinderilor medii şi mari din toate sectoarele industriale şi comerciale, administraţiilor publice şi companiilor prestatoare de servicii.


Datorită cerinţelor clienţilor noştri de a furniza odată cu implementarea soluţiilor software şi platforma hardware necesară, Soft Expert distribuie şi tehnică de calcul. Gama de produse oferite acoperă întregul spectru de componente şi periferice, plecând de la simpla livrare a unui PC, la soluţiile complexe de dotare a unui sistem informatic, soluţii business la nivel de companie.

Aveţi încredere in soluţiile Soft Expert:
▲ aplicaţii economice şi financiare
▲ solutii de hosting
▲ dezvoltare software
▲ soluţii hardware şi software.