Fluxuri implementate

În prezent avem implementare urmatoarele fluxuri de automatizare:

Import documente primite prin email in arhiva electronica din ERP Manager Financiar

Descriere flux: un robot care va rula acest flux va cauta în mail-urile din Inbox acele mail-uri care respectă anumite reguli referitoare la adresa expeditorului, subiectul mail-ului, conținutul mail-ului, numele și tipul atașamentelor, apoi va extrage atașamentele și le va introduce în arhiva electronica din ERP Manager Financiar conform regulilor definite anterior.


Import documente dintr-un director în arhiva electronica din ERP Manager Financiar

Descriere flux: un robot care va rula acest flux va cauta în anumite directoare definite prin reguli, va extrage fisierele care respecta aceste reguli și le va introduce în arhiva electronica din ERP Manager Financiar conform regulilor definite anterior.


Import detaliere extrase tranzacții de card, prelucrarea acestora și importul lor în ERP NAV

Descriere flux: un robot care va rula acest flux va cauta în mail-urile din Inbox acele mail-uri care respectă anumite reguli referitoare la adresa expeditorului, subiectul mail-ului, conținutul mail-ului, numele și tipul atașamentelor, apoi va extrage atașamentele, le va prelucra astfel încât să respecte structura de import din ERP NAV și le va importa in ERP NAV.

În prezent sunt cunoscute fișiere de tranzacții carduri POS de la următoarele bănci:

 1. Alpha Bank
 2. BRD
 3. BRD Finace
 4. Credit Europe
 5. Garanti bank
 6. ING
 7. Raiffeisen Bank

Import detaliere extrase tranzacții curieri, prelucrarea acestora și importul lor în ERP NAV

Descriere flux: un robot care va rula acest flux va cauta în mail-urile din Inbox acele mail-uri care respectă anumite reguli referitoare la adresa expeditorului, subiectul mail-ului, conținutul mail-ului, numele și tipul atașamentelor, apoi va extrage atașamentele, le va prelucra astfel încât să respecte structura de import din ERP NAV și le va importa in ERP NAV.

În prezent sunt cunoscute fișiere de tranzacții de la următorii curieri:

 1. Fan Courier
 2. Sameday
 3. Cargus
 4. KLG
 5. Home Delivery
 6. Lorytin
 7. Ary&Nik
 8. Vlad Logistic
 9. Casa Auto Anamar
 10. Raysarob
 11. Sinapseria

Listare facturi emise în ERP Manager Financiar și arhivarea electronica a acestora

Descriere flux: un robot care va rula acest flux se va conecta la ERP Manager Financiar, va cauta facturile emise care respectă anumite reguli și nu au fost deja arhivate, le exporta în fișier de tip pdf și apoi le importa în arhiva electronică.


Prelucrare facturi primite din arhiva electronica și operarea acestora în ERP Manager Financiar

Descriere flux: un robot care va rula acest flux se va conecta la ERP Manager Financiar, va căuta facturile primite din arhiva electronică care nu au fost deja operate, le va analiza și apoi le va opera în formularul de facturi primite. Dacă coeficientul de certitudine al unul document analizat se află sub un anumit procent acel document va fi trimis unui operator uman pentru a fi validat.

Sistemul este capabil sa importe și facturile din SPV.

În prezent sunt implementate template-uri de facturi de la următoarele companii:

 • Automotive: Autonet Import SRL, AD Auto Total SRL
 • Curieri: Fan Courier Express SRL, Delivery Solutions S.A. (Sameday)
 • Diverși: Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (rovignete), OFICIUL NAȚIONAL AL REGISTRULUI COMERTULUI
 • IT: Soft Expert SRL
 • Leasing: Idea Leasing IFN S.A., Idea Broker De Asigurare SRL, UniCredit Leasing Corporation IFN S.A., IMPULS-Leasing Romania I.F.N. S.A.
 • Securitate: Bidepa SRL, BGS Monitorizare si Interventie
 • Magazine online: Dante International – eMag
 • Telecom: RCS & RDS S.A., Telekom Romania Communications SA, Vodafone România S.A.
 • Utilizati: Apa Nova Bucuresti S.A., Engie Romania

Extragerea achizițiilor directe din siteul http://e-licitatie.ro pentru o anumita lista ce coduri CPV pe o perioada dată

Descriere flux: un robot care va rula acest flux se va conecta la o bază de date SQL server de unde va prelua lista de coduri CPV ce trebuie analizată, va căuta toate achizițiile directe pentru acele coduri CPV pentru perioada dorita și le va salva în baza de date SQL server.

Notă: Mărcile aparțin proprietarilor de drept.